2014 m. gegužės 29 d. ketvirtadienis

Didžiųjų miestų architektams pristatomi ekologiško ir ekonomiško būsto privalumai

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ atstovai drauge su partnere UAB „JUNG Vilnius“ dalyvavo architektūros specialistams skirtame seminarų cikle, kurio tikslas – tiesiogiai perteikti naujausią informaciją apie ekologiškus ir ekonomiškus būsto sprendimus. Bendrovių atstovai idėjomis ir patirtimi jau dalijosi su Klaipėdos ir Kauno architektais, o naujausias seminaras gegužės pabaigoje surengtas Vilniuje.

Pristatydamas ateities namais vadinamus intelektinius „Smart House“ sprendimus, įmonės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Intelektinių pastatų skyriaus vadovas Vaidas Janulis akcentavo, kad tai ne tik ekonomiški, bet ir aplinką tausojantys būstai. „Name įdiegti išmanieji „Smart House“ sprendimai taupydami resursus – elektros energiją, dujas, vandenį – prisideda prie aplinkos tausojimo. Galima teigti, kad ekologiškas gyvenimo būdas tampa savotišku išmaniųjų būstų gyventojų įpročiu“, – sakė V. Janulis.

Seminaruose jau dalyvavę architektai aktyviai domėjosi išmaniaisiais sprendimais – kuriuo namo statybos etapu geriausia pradėti diegti intelektines sistemas, kokių konkrečių galimybių jos suteikia ir kaip šie sprendimai yra realizuojami.

Atsižvelgiant į tai, kad ekologiško būsto statybai yra svarbūs regiono klimato ypatumai, artimiausiu metu planuojama surengti naują seminarų ciklą, skirtą privačių namų ir sklypų savininkams.

Plačiau apie „Smart House“ >>>

valdyti valdymas nuotolinis viešbutis spa centras vandens parkas mokykla bankas apšvietimas šildymas vėdinimas kondicionavimas saugos sistema interneto vaizdo stebėjimo kamera kameros stebėjimas laistymas pirtis baseinas žaliuzės garso vaizdo multiroom pasyvus žalias ekonomiškas patogus saugus gražus jung berker axis mobotix arcus-eds intesis konnex vilpra ygle sūkurinė vonia internetu internetinis skaitliukai skaitliukų duomenų surinkimas atvaizdavimas įrašymas

smart house smarthouse protingas namas protingi namai knx eib pastatas pastatai automatika namo butas pastato biuras banko saugumas komfortas ekonomija stilius grožis x-10 automatikos sistema asmeniskai jums sauga